Miseszövetség – Verbita

2020. júl | társulat

ÁLTALÁNOSAN

Már régóta megfogalmazódott bennem, hogy milyen jó lenne misealapítványt létrehozni, valamilyen társulásnak tagja lenni, mely állandó miséket mondat a tagokért és a tagok szándékára, mely a testi halálon túl is segíti a tagokat. Szentlélek Úr Isten segítségével nemrég találtam rá ‘Misszió támogatási lehetőséget’ keresve a Verbita Miseszövetségre, mely úgy gondolom egyedülálló lehetőség, hogy rendkívül egyszerű módon óriási kegyelmekhez juthasson az ember általa.

A lényeg hogy az ember be tud iratkozni a csoportba és onnantól kezdve naponta 7 (évi 2555!) misét mondanak a tagokért és a tagok szándékára! Ennél egyszerűbb és jobb lehetőség manapság nemigen van, mindenképp érdemes élni vele! A pápák külön áldásukban részesítik a Miseszövetség tagjait és terjesztőit.

Mindenképpen javaslom a csatlakozást, melyet ezen az oldalon lehet megtenni!

https://missziostitkarsag.hu/uj/belfold/miseszovetseg/jelentkezes/

Tíz nagy lelki előny:

1. A Miseszövetség tagjaiért, azok különös szándékaira és szükségeiért napi hét (évi 2555!) Szentmisét mutatnak be a verbita missziós atyák a világ különböző pontjain. A Szentmiseáldozat végtelen értékében mindenki ugyanúgy és a maga teljességében részesül. Isten áldása együtt száll le az egész közösségre, a Missziós Miseszövetség minden tagjára.
2. A tagok a miseszövetségi Szentmisék kegyelmeiben haláluk után is részesülnek, amikor talán már mindenki megfeledkezik róluk.
3. Aki a Miseszövetségbe felvéteti elhunyt hozzátartozóit, ápolja velük a lelki kapcsolatot.
4. A tagok megtanulják értékelni a Szentmisét, és ennek folytán másokat is erre ösztönöznek.
5. Élő szeretteinket tudtuk nélkül is beírathatjuk, hogy a Szentmise révén külön kegyelemben részesülhessenek.
6. Akinek élete elemévé válik a Szentmise, az örömmel segíti, hogy mások is felfedezzék annak végtelen értékeit.
7. A tagok anyagilag is támogatják a világmissziót, mivel tagsági díjukkal segítik annak munkáját: hozzájárulnak a hithirdetés, Krisztus Örömhíre terjesztésének költségeihez.
8. Minden egyes tag aktív, lelki munkatársa az Isteni Ige Társaságának, melynek több mint 6000 fogadalmas tagja fáradozik az Evangélium terjesztésén.
9. A napi Szentmisék kegyelmeiben való részesedés erőt ad a mindennapi élet küzdelmeinek megvívásához. Érezzük, hogy Isten velünk van, amikor ránk nehezednek az élet terhei.
10. A pápák külön áldásukban részesítik a Miseszövetség tagjait és terjesztőit.

Hogyan lehet csatlakozni online?

1. Jelentkezési űrlap kitöltése >>>

2. átutalás kiválasztása az űrlapon belül, űrlap elküldése

3. ezzel egyidejűleg utaljuk el netbankon keresztül/vagy bankkártyás fizetéssel a személyek számának megfelelő összeget (egyszeri összeg) a Missziós Titkárság számlaszámára, közleményben célszerű feltüntetni: ‘Miseszövetség’ és a beíratni kívánt neveket.

4. A megadott postai címünkre kapni fogunk levelet a beiratkozásról.

 

„Igaz, hogy Isten kegyelmeit nem lehet kiérdemelni, csak ajándékba kapni; hanem amikor adja, hálával kell fogadnunk és használnunk kell azokat.”

— Kézirat a Purgatóriumról

Címkék